Advanced Prep-Coat
Home
Our qualifications
Project photos
Our satisfied customers
Contact us for a quote
 
 

Vloeren voor bedrijf en particulier

Voor bedrijven en particulieren realiseren wij 2-componenten kunststof gebonden vloeren. Daar waar de industrie geïnteresseerd is in chemicaliën bestendigheid, is de particuliere sector vooral geïnteresseerd in hoogwaardige esthetische vloer- en wandafwerking. Het strakke, “minimalistische” en industriële karakter van diverse kunststof vloeren, zorgt ervoor dat veel mensen deze keuze van vloerafwerking maken.

 
 
Vloertypen
 


GIETVLOEREN

Gietvloeren zijn zelfnivellerende producten op basis van twee- of drie componenten Epoxy- of Polyurethaanharsen. Het zelf nivelleren van gietvloeren is een eigenschap die ontstaat nadat de de componenten gelijkmatig over de vloer zijn verdeeld. Met kunsthars gietvloeren kunnen over et algemeen geen grote oneffenheden in de ondergrond worden opgeheven, hiervoor moet eerst een ondergrond voorbehandeling plaatsvinden.

COATINGVLOEREN

Een coatingvloer is een twee componenten kunsthars vloerafwerking. Coatingvloeren worden bijvoorbeeld gebruikt om vloeren stofvrij, slijtvast of olie/ en benzinebestendig te maken. Ze worden meestal toegepast als beschermingslaag op vloeren in garages, magazijnen, fabriekshallen, ziekenhuizen e.d. Voor het aanbrengen van een coatingvloer worden speciale twee-componenten rollers gebruikt. Men spreekt ook wel van rolcoatinngs.


TROFFELVLOEREN

Een troffelvloer is een drie componenten vloersysteem. Het derde component betreft de vulstof component. Troffelvloeren zijn mechanisch gezien zeer sterke vloeren. De laagdikte van de troffelvloer is in het algemeen ca. 5 mm. Naast industriële toepassing wordt de Troffelvloer ook veel als decoratieve vloer toegepast in woonkamers, recepties en winkels. Het is mogelijk met het materiaal van de Troffelvloer een naadloze plintafwerking aan te brengen.


LAMINAATVLOEREN

Dit betreft met glasvezel of glasmat versterkte laminaatvloeren, veelal op Vinylester basis. Dergelijke vloeren worden toegepast in de chemische- en farmaceutische industrie, met name bij zwavelzuur belastingen.


DECOVLOEREN

Dit is een breed begrip voor decoratieve vloerafwerkingen. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals het instrooien van kleurvlokken, logo´s, prints etc. Laat u informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.