Advanced Prep-Coat
Home
Services we provide
Project photos
Our satisfied customers
Contact us for a quote
 
 

Of het nu gaat om vloeren die aan hoog chemische, mechanische en thermische belasting dienen te voldoen, of als het gaat om hoog kwalitatieve en voor het oog prachtige Terrazzo vloeren, Huisman Vloerenbedrijf heeft alle kennis in huis om u van de juiste adviezen te voorzien en de voor u geschikte vloer te installeren.

Een decoratieve vloer is een parel voor uw winkel, uw woon- of werkomgeving, een coating systeem voor uw magazijn, een routing door een productieruimte, een totale vloerrenovatie, Huisman Vloerenbedrijf doet dit snel, zodat u zo min mogelijk productieverlies kent.

Van scheuroverbruggende systemen voor binnen- en buitensituaties, tot parkeergarage systemen, wij bieden voor elk budget en elk probleem de juiste vloeroplossing.
Wij kunnen u de optimale productkeuze aanbieden. Huisman Vloerenbedrijf is als een van de weinige vloerspecialisten in Nederland bekend met een groot aantal systemen van verschillende fabrikanten.

Huisman Vloerenbedrijf is o.a. dealer van Flowcrete, Europa's meest innovatieve en tevens grootste fabrikant van kunststof vloersystemen.

Laat u verbazen wat Huisman Vloerenbedrijf voor u kan betekenen, binnenkort staat ook ú op een vloer van Huisman Vloerenbedrijf.

 

 
  Vloersystemen:
  Flowcrete RPM Belgium
  Peran Stonhard
  Isocrete FiberGrate